Dato Søndag d. 13. februar 2022, Kl. 12:00 til kl. 13:30
Knud Erik Braüner

Diakonidag

Vi begynder med gudstjeneste i Hundige Kirke kl. 11.00 ved Knud Erik Braüner. Herefter er der kirkefrokost med hjemmelavet suppe i menighedssalen.

Hver gang vi rækker ud for at hjælpe vort medmenneske, forbinder vi det med diakoni. Vi får besøg af Peter Worm Madsen, der har været præst og diakonimedarbejder ved Christianskirken i Aarhus. Han vil virkelighedsnært og med udgangspunkt i lokale erfaringer delagtiggør os i, hvordan vores kirke kan være synlig i lokalområdet og til stadighed være et omsorgens sted. Han vil belyse det med eksempler fra Christiansbjerg festuge, og hvordan man engagerer, fastholder og vedligeholder de frivillige.

Alle er velkomne. Dagen forventes at slutte ca. 13.30.