Dato Tirsdag d. 14. juni 2022, Kl. 08:45 til kl. 18:00
325 kr. pr. person og heri er medregnet 1 vand i bussen, frokost inkl. en øl eller vand samt kaffe og kage.
Sogneudflugt

Årets sogneudflugt går til Holmegård Værk i Fensmark, der åbnede i maj 2020. Holmegård Værk er Danmarks nye hotspot for kunsthåndværk og tradition, hvor fortiden formidles som inspiration for fremtiden.
Holmegård Værk bliver omdrejningspunkt for forskning, formidling og erhverv indenfor kunsthåndværk og design. Det er muligt at se Hebsgaard-udstillingen, kunsthåndværk, design og historie, 10.000 års kreativitet og skabertrang samt følge 200 års historie i glas.

Kl. 8.45 afgang fra Kildebrønde Kirke
Kl. 9.00 afgang fra Hundige Kirke

Kl. 11.30 kører vi mod traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, hvor dDet store stevnske frokostbord indtages.

Kl. 14.00 sættes kursen mod Sankt Katharina Kirke i Store Heddinge, der med sit karakteristiske ottekantede skib hører til blandt vores mest særprægede kirkebygninger fra middelalderen. Den unikke og arkitektoniske kirke er helt uden sidestykke. Den er oprindeligt bygget i 1180 af kong Valdemar som en prægtig og byzantinsk inspireret Borgkirke.

Senere går turen til Stevns Klint, hvor vi kl. 15.45 indtager kaffen på Traktørstedet Højeruplund. Der bliver også mulighed for at gå lidt rundt i området ved Højerup gamle kirke.

Kl. 17.00 går turen hjemad, forventet ankomst i Hundige er klokken 18.00.

Billetter: Kan købes på kordegnekontoret fra 29. marts til 1. april og igen fra 5. april til 8. april i åbningstiden. Kørestole kan desværre ikke medtages. Max 100 personer. Yderligere oplysninger kan fås hos Axel Rewitz på telefon 21 45 58 60.