Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 17. august 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Kilden. Hvordan støttes børn i sorg?

Teolog Simone Strøbæk brænder for at give børn de bedst mulige vilkår for at få en god barndom – også de børn, som i en tidlig alder mærker livets barske sider på tæt hold. Kom og få indsigt i børns sorg, hvor mange børn der er ramt af sorg, og hvilke tilbud og potentialer der er i folkekirken for at hjælpe dem.

Simone Strøbæk har tidligere ­været i praktik i Hundige Kirke. Hun er også uddannet ­folkeskolelærer og har bl.a. arbejdet med børn og unge på skoler og i Hvalsø Kirke. På teologistudiet skrev Simone speciale om emnet.

Undersøgelser viser, at ca. 20 børn og unge i Danmark hver dag mister en forælder eller søskende, op mod 125.000 børn og unge har en alvorligt syg forælder eller søskende og ca. 1/3 af alle børn og unge oplever, at deres forældre bliver skilt. Mange af disse børn føler sig ensomme i sorgen og har ikke nogen at tale med om deres indre tanker. Det er derfor vigtigt, at folkekirken tilbyder sjælesørgerisk støtte til børn i sorg.