Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kilden. Landemode. Invielse af de nye provster

JUN
21

Kilden. Landemode. Invielse af de nye provster


Dato Onsdag d. 21. juni 2023, kl. 10:00
Kilden. Landemode. Invielse af de nye provster

Tag med til Roskilde Domkirke, hvor biskoppen holder det årlige Landemode for hele stiftet. I år vil der være indvielse af stiftes nye provster, bl.a. provsten for Greve-Solrød Provsti, som Hundige-Kildebrønde Sogn er en del af. 
Oplev fællesskabet ved den indledende gudstjeneste i den smukke kirke. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til efterfølgende sandwich i Palægården. Efter Landemode er der mulighed for at se domkirkens museum.

Transport: samkørsel kl. 8.50 fra Hundige Kirke. Giv gerne besked, hvis du kan have nogen med i bil. Alternativt: bus 600S fra busstoppestedet ved Hundige Kirke, afgang kl. 8.38. Tilmelding: kirkekontoret i Hundige Kirke på hverdage kl. 10.00 - 14.00 samt torsdage kl. 16.00 - 18.00. Tlf.: 43 90 55 77 og mail: kordegn@kildebr.dk

Udtrykket Landemode kommer af det ældre danske ord landemote, som betyder landsmøde eller landsstævne. Oprindeligt bestod landemodet kun af stiftets provster, biskoppen og stiftsamtmanden. Senere blev landemodet udvidet, og nu inviteres præster og almindelige folkekirkemedlemmer med til den indledende gudstjeneste.