Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kilden. Chokoladekrigen

MAJ
31

Kilden. Chokoladekrigen


Dato Onsdag d. 31. maj 2023, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve
Pris
20 kr
Kilden. Chokoladekrigen

Chokolade :-) De fleste spiser det - nogle i smug, andre åbenlyst i store mængder. Vi giver det i gave, byder det til gæster og forkæler os selv med et enkelt stykke chokolade ..  eller måske to eller tre ... Men hvordan foregår produktionen af chokolade? Se med, når den erfarne journalist, Cavlingvinder og dokumentarfilm-instruktør Miki Mistrati besøger Kilden og fortæller om den prisbelønnede dokumentarfilm Chokoladekrigen. Han har fulgt chokoladegiganterne gennem 15 år.

"Miki Mistrati er journalist og har arbejdet for TV2, DR, Ekstra Bladet og Nordisk Film & TV. I dag er han executive producer på Time Inc. i London. Han har produceret mere end 50 dokumentarfilm til det danske og internationale tv-marked. Han er forfatter til romanerne Solo, Spin, og Magt, og medforfatter til Den Hemmelige Tjeneste, Magtens Bog, Dan Lynge – Mit dobbeltliv og Bad Standing. I april 2017 udkom krimien Lyset sletter nattens ord.
Mistrati har modtaget en lang række journalistiske priser, herunder Cavlingprisen, Nils Ufers Mindelegat, Victorprisen og senest i 2014 den prestigefyldte internationale pris The World Television Award."