Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Filmklub

FEB
28

Filmklub


Dato Tirsdag d. 28. februar 2023, kl. 19:00
Sted Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve
Pris
15 kr.
Filmklub

Verdens værste menneske er et portræt af den begivenhedsrige fase af livet i slut 20'erne og dets skilleveje, hvor store og definerende valg om fremtidens kurs skal træffes.

Den snart 30-årige Julie har ikke helt fundet ud af, hvad hun vil, eller hvem hun vil være. Hun kommer både i tvivl om kærligheden og uddannelsesinstitutionen, som hun ellers var glad for. Julie er i en alder hvor alle  inklusiv kæresten Aksel er klar til at stifte familie og falde til ro, men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind og mødet med den indtagende Eivind åbner et nyt kapitel i hendes liv. Men måske ligger de vigtigste livsvalg allerede bag hende?

Filmen vandt prisen for 'Bedste kvindelige hovedrolle' i Cannes, 2021 og var nomineret til to Oscar-statuetter ved dette års uddeling, herunder i kategorien 'Bedste internationale film'.

 

Norge 2021, instr.: Joachim Trier, medv.: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo, Herbert Nordrum, Hans Olav Brenner, Vidar Sandem, Helene Bjørnebye - 2 time 2 min