Aflyst - Skovtur

Aflyst - Skovtur

Tirsdag d. 9. juni 2020, Kl. 09:00 til kl. 18:00
Hyggeligt Samværs Skovtur

Kl. 8.50: Afgang fra Kildebrønde Kirke, kl. 9.00: Afgang fra Hundige Kirke.

Turen går til Holmegård Værk i Fensmark, der åbner i maj 2020. Holmegaard Værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition, hvor fortiden formidles som inspiration for fremtiden.

I de smukke Sydsjællandske omgivelser ved kanten af Holmegaard Mose slår det gamle Holmegaard Glasværk dørene op til en verden af kunsthåndværk, design og historie. Alle sanser sættes i spil, når dørene åbnes til en af Nordens største glassamlinger på mere end 42.000 stykker glas.

Holmegaard Værk bliver omdrejningspunkt for forskning, formidling, uddannelse og erhverv indenfor kunsthåndværk og design.

Det er muligt at se Hebsgaard-udstillingen, kunsthåndværk, design og historie, 10.000 års kreativitet og skabertrang samt følge 200 års historie i glas.

Herefter går turen til traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, hvor vi indtager Det store Stevnske frokostbord.

Efter frokosten går turen videre til Sankt Katharina Kirke i Store Heddinge, der med sit karakteristiske ottekantede skib hører til blandt vores mest særprægede kirkebygninger fra middelalderen. Den unikke og arkitektoniske kirke er helt uden sidestykke. Den er oprindeligt bygget i 1180 af kong Valdemar som en prægtig og byzantinsk inspireret Borgkirke.