Tirsdag d. 14. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00

I en tid hvor al snak om kriminelle og fængsler udelukkende handler om stramninger, nedskæringer, sygefravær og vold og trusler, har Louise Adrian formået at skabe et rum, hvor alle kan finde fred, og hvor stemningen altid er god. Efter Vridsløselille Statsfængsel lukkede i 2015, har hun flere gange om ugen kørt til både åbne og lukkede fængsler i hele landet for stadig at kun-ne synge og spille med de indsatte. Derudover er hun også rundt i rigtig mange kirker med Fangekoret, for at give både de indsatte og publikum en unik oplevelse. Sangene, der bliver optrådt med, er tekster af de indsatte om deres hverdag i fængsel, fejltrin og refleksioner over deres liv. Næsten al musik er lavet af Louise.

Fangekoret medvirker under ledelse af Louise Adrian
Hundige Kirke/Menighedssal, Eriksmindevej 20, 2670 Greve, Danmark