Dato Onsdag d. 7. juli 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Mette Gramstrup Hansen
Kilden - sognepræst Mette Gramstrup om drop in-dåb

Mød den farverige præst fra Kristkirken på Vesterbro Mette Gramstrup, som stod for den allerførste drop in-dåb i Danmark. Det var noget helt særligt. I løbet af fem timer døbte Mette Gramstrup 34 mennesker. Den yngste var 1/2 år og den ældste 81.

"Dåb handler om at træde ind i et fællesskab. Et fællesskab, hvor tro på Gud kan skabe mening og livsmod. Dåb kan ske til enhver tid i et menneskes liv."

Ulrikka Pedersen, der nu er sognediakon i Hundige-Kildebrønde Sogn arbejdede dengang i Vesterbro Sogn. Ulrikka fortæller sammen med Mette om drop in-dåb og hvorfor mange vælger at blive døbt på denne måde.

Med dåb som livsbekræftende tema siger vi tak for denne (specielle) sæson og ønsker god sommer og på gensyn.