Dato Søndag d. 1. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Sted Kildebrønde Kirke, Bag Kirken 1, 2670 Greve
Anne Bredsdorff & Rikke Marschner
Alle Helgens Gudstjeneste

Der er tale om en kort gudstjeneste med sang, musik og ord til eftertanke. Efter gudstjenesten har man mulighed for at sætte lys ved graven. I Den gamle Skole vil der efterfølgende blive serveret en kop varm suppe.

Alle er velkomne! men Corona er stadig en udfordring, så se tekstfeltet nederst på siden.

Ved samtlige gudstjenester denne dag er der mulighed for oplæsning af navne. Ønskes dette, skrives afdødes navn på en lille seddel, når man ankommer til kirken.

Dette brev sendes kun til én pårørende i hver familie. Derfor vil vi bede om, at andre familie-

medlemmer gøres opmærksom på vores Alle helgens tradition.

Dette er en årligt tilbagevendende mindegudstjeneste, som I også fremover er velkomne til at deltage i, selvom I ikke vil modtage en særskilt invitation dertil.

Ring gerne til Kirkekontoret, hvis du har spørgsmål på tlf. 43 90 55 77.

Mange venlige hilsner fra

Sognepræsterne i Hundige-Kildebrønde Sogn

Anne Bredsdorff, Knud Erik Braüner, Bo B. Gravesen,

Rikke Marschner, Nynne Lange Reddersen og Mona Møberg Larsen

Corona kaster sin lange skygge ind over landet og begrænser os i den måde, vi plejer at være sammen på. I forhold til gudstjenester betyder det, at vi ikke må sidde så tæt sammen, som vi er vant til.

I håb om at få plads til alle som ønsker at komme til gudstjeneste denne dag, holder vi 5 gudstjenester. Alligevel kan vi ikke garantere, at der er plads til alle ved de enkelte gudstjenester. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet ved ankomst til kirken. Skulle der ikke være siddepladser i kirken, kan man få et lys og tage med ned til graven.

Vi overholder selvfølgelig alle gældende retningslinjer.