Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 16. juni 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:15
Sted Mødested: Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve
Roskilde Kloster
Kilden - udflugt Roskilde Kloster

Roskilde Kloster er en lille kulturhistorisk perle midt i Roskildes centrum. Vi bliver vist rundt i Klosterkirken, Den Røde Stue, Riddersalen og Brahestuen. Hvis vejret tillader det, vil der være en kort tur gennem klosterhaven. Pris 75 kr.

HUSK corona"pas": medbring enten bevis for vaccination eller negativ test inden for 72 timer. Bekræftelsen kan printes på www.sundhed.dk.
HUSK mundbind / visir

Afgang fra Hundige Kirke kl. 10.00 – med bus 600 S
Rundvisningen begynder kl. 11.00 og varer ca. 1 time og 15 min.
På grund af trapper er det desværre ikke muligt for kørestolsbrugere at deltage i rundvisningen.

Efter rundvisningen på klostret kan vi spise frokost på en cafe i området, eksempelvis på Café Korn. Priser fra 129 kr. for brunch. Der skal også bruges mundbind eller visir og vises corona"pas" på caféerne.