Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Entré 95 kr. / medlemmer af ældresagen 76 kr.
Kilden. Rundvisning på Lykkemuseet

Rundvisning på Lykkemuseet. Lykke bliver ikke mindre af at blive delt – det er ikke kage.

Tag med til verdens første Lykkemuseum, som ligger i hjertet af København, Admiralgade 19. Rundvisningen varer ca. 1 time. Entré 95 kr. / medlemmer af ældresagen 76 kr.

Vi mødes kl. 10.00 på Hundige St. perron nr. 1. I København tager vi metro til Kongens Nytorv.

HUSK tilmelding til sognediakon Ulrikka Pedersen: up@kildebr.dk tlf.: 21 18 43 21 senest mandag den 27. september 2021, men gerne før!

Hør om lykkens geografi, historie og smilets anatomi. Oplev lykkelaboratoriet: hvor i hjernen sidder lykken? Og hvordan ændrer lykken sig f.eks. med alderen? Og hvad med lykke i fremtiden?

På lykkemuseet kan du blive klogere på, hvordan vi skaber gode rammer for gode liv, hvorfor Danmark ofte kaldes for verdens lykkeligste land, og hvordan man i det hele taget måler noget så flyvsk som lykke. Bag lykkemuseet står tænketanken Institut for Lykkeforskning, der forsker i trivsel, lykke og livskvalitet.

Efter besøget på museet kan vi spise frokost i Nicolaj Kirkes restaurent eller på en café i området. Egen betaling på café.