Dato Onsdag d. 17. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Kilden. At være kirke på gaden

De frivillige fra Kirke Care er på gaden, f.eks. i nattelivet, og møder de unge der hvor de er og på deres præmisser.

Koordinator Thyge Enevoldsen fortæller om det meningsfulde arbejde, som Kirke Care udfører:”Kirke Care er kirken på gaden, hvor vi spejler Guds kærlighed til verden på den mest enkle og praktiske måde gennem nærvær, rummelig lydhørhed og næstekærlighed."

Kirke Care er kirker, som sammen ønsker at gøre en positiv forskel på gadeplan i deres by.
Det er frivillige fra forskellige kirker/kirkesamfund/kirkelige foreninger, som sammen er på gaden i boligsociale områder og i byens aften- og natteliv for at bidrage med tryghedsskabende nærvær, lydhørhed og omsorg.

Kirke Care samarbejder Natteravnene og Samvirkende menighedsplejer og med hele civilsamfundet; det lokale politi, kommune, SSP, dørmænd, akut-teams, varmestuer og nattjenester.