Dato Onsdag d. 8. juni 2022, kl. 10:00
Kilden. Udflugt til Kristkirken

Tag med til Kristkirken, som ligger på Enghave plads i hjertet af Vesterbro. Sognepræst Mette Gramstrup fortæller og viser rundt i kirken. Mette har tidligere gæstet Kilden, hvor hun fortalte om de aller første drop-in dåb i Danmark. Efter kirkekaffen i Kristkirken kan du opleve det pulserende liv på Enghave Plads og se den nyrenoverede Enghavepark.

Tilmelding: til kirkekontoret i Hundige Kirke på hverdage kl. 10.00 - 14.00 samt torsdage kl. 16.00 - 18.00 på tlf.: 43 90 55 77 og mail: kordegn@kildebr.dk

Mødested: Hundige Station ved Seven Eleven kl. 10.00. Vi tager s-tog til Københavns Hovedbanegård og skrifter der til metro. Kristkirken ligger lige over for Enghave Metrostation.

Hvis du har brug for at køre i egen bil til København, kan der aftales gratis parkering ca. 500 m fra Kristkirken. Kontakt Ulrikka Pedersen på tlf.: 21 18 43 21, hvis du vil høre nærmere om parkeringsmulighederne. Giv gerne besked, hvis du kan have andre med i din bil.

Foto: Mette Gramstrup foran Kristkirken. Fotograf Anne White, Byportalerne.dk