Dato Onsdag d. 15. juni 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00

'Et musikalsk eventyr'
Mette Hanskov fra det Kongelige Kapel fortæller om et langt liv i musikkens verden fra studietiden i Wien til rejser over hele verden med Salzburger Solisten og 32 år i det Kongelige Kapel som 1. solospiller på kontrabas.

Fortællingen smykkes med små musikstykker for kontrabas og klaver.
På piano: Knud Rasmussen organist fra Virum kirke.

Mette Hanskov har modtaget P2 Prisen som ”Årets Ildsjæl” i 2021. Iflg. Mette er "der ingen grænser for, hvad musikken kan. Alle kan være sammen." Med Publikumsorkestret og Generationsorkestret har ildsjælen Mette Hanskov delt ud af sine musikalske færdigheder til danskere i alle aldre.

For nogle år siden blev hun opereret i ryggen. Iflg. lægerne, ville hun aldrig få sin førlighed tilbage. Men ved hjælp af vedholdende daglig indsats til musik af Elvis Presley, kom Mette Hanskov væk fra kørestolen og på benene igen.