Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Onsdag d. 18. maj 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Kilden. Gå dig glad: Hundige Havn og strandpark

Gå med på en dejlig tur i Hundige Strandpark. Måske er vi heldige at høre nattergale. Ved caféen Kanalu holder vi pause og drikker kaffe, inden vi går tilbage. Gåturen er ca. 2 x 2,4 km, dvs. ca. 5 km i alt. De, der har lyst, kan slutte af med at spise smørrebrød i Mågen.

Mødested: parkeringspladsen for enden af Hundige Havnevej onsdag den 18. maj kl. 10.00. Sig til, hvis du har brug for kørsel til havnen.

Kan du ikke gå med i strandparken, så kom til kaffe, brød og hygge samme formiddag den 18. maj kl. 10.00 i Hundige Kirkes Menighedssal.

** Der har tidligere været planlagt en fugletur til Rævebakken denne dato. Fugleturen er udskudt til foråret 2023.