Dato Søndag d. 7. november 2021, kl. 14:00
Sted Kildebrønde Kirke, Bag Kirken 1, 2670 Greve
Bo B. Gravesen & Rikke S. Marschner
Allehelgensgudstjeneste

Igennem musik, læsninger, salmer og prædiken indkredses den sorg og det savn, man sidder tilbage med som efterladt. Der vil være mulighed for lystænding og for oplæsning af navne. Ønskes det sidste, skrives afdødes navn på en lille seddel i våbenhuset, når man ankommer til kirken.

Ved alle gudstjenesterne medvirker desuden Hundige-Kildebrønde Sogns Pigekor under ledelse af organisterne Eigil Møller og Louise Bisgaard Vase.

Der afholdes 2 gudstjenester i Kildebrønde Kirke, nemlig kl. 14.00 ved sognepræsterne Bo B. Gravesen og Rikke Marschner og kl.16.00 ved præsterne Anne Bredsdorff og Nynne Lange Reddersen. Vi sætter lys på gravene efter hver gudstjeneste, og efter hver gudstjeneste vil der, fra hhv. kl.15.00 og kl.17.00, være mulighed for at nyde en tallerkenfuld varm suppe i Kildebrønde Gl. Skole.