Dato Søndag d. 10. oktober 2021, Kl. 12:00 til kl. 14:00
Kom til borgermøde / menighedsmøde

- Er du interesseret i lokalsamfundet og kirken?
- Nysgerrig på hvordan kirken/menighedsrådet arbejder?
- Har du et særligt ønske som du tænker kirken/menighedsrådet skal kende til?

Så kom og deltag i borgermødet/menighedsmødet søndag den 10. oktober i dit lokale kirkecenter.

Du kan enten komme klokken 11:00 til gudstjenesten eller støde til ca. klokken 12:15 hvor det borgermødet/menighedsmødet begynder.

Formand for menighedsrådet, Peder Skov Pedersen, vil kort fortælle om kirkens liv gennem det sidste år, og kassereren fremlægger regnskabet i hovedtal. Derefter kan der stilles spørgsmål til dem begge.

Alle særdeles velkomne til at fremkomme med tanker, ønsker og gode idéer. Disse vil menighedsrådet tage med til deres inspirationsdag senere på året.

Efter mødet vil menighedsrådet være vært ved et let traktement. Her vil der være mulighed for at tale med menighedsrådsmedlemmer, præster og andre, der ønsker at være med i samtalen om kirkens liv. Traktementet er gratis.