Koncert med Sofia Warden-Bigom og Esben Gade

Koncert med Sofia Warden-Bigom og Esben Gade

Dato Søndag d. 23. januar 2022, kl. 16:00
Koncert med  Sofia Warden-Bigom og Esben Gade

Mange forfattere og komponister har gennem tiderne ladet sig inspirere af den medrivende fortælling om de hellige tre konger – det er der kommet spændende og fantastiske værker ud af. Ved koncerten vil der blive fremført værker af R. Strauss, H. Wolf og T. Dubois.

Uden jul ingen fortælling om de hellige tre konger, så et enkelt stykke der berør jul, såvel som nytår, må forventes. Alle værker bliver introduceret på underholdende vis – mestendels gennem anekdoter, men også gennem musikalske virkemidler og udlægning af teksterne. Udover de nævnte værker, bliver der lejlighed til at opleve værker af G. Mahler, R. Wagner og F. Schubert.

Der venter publikum en underholdende koncert, krydret med underholdende anekdoter og fortællinger, men frem for alt god og vedkommende musik.

Sofia Warden-Bigom er en talentfuld operasanger. Hun er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium.

Esben Gade, der til daglig er organist ved Taastrup Nykirke, akkompagnerer på orgel og klaver samt spiller solostykker for orgel.

Sofia Warden-Bigom, sopran

Esben Gade, orgel og klaver