HUNDIGE-KILDEBRØNDE SOGNS PERSONDATAPOLITIK BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER.

Hundige-Kildebrønde Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Hundige-Kildebrønde Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling, så vi kan levere den service, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling. Det sker dog kun, hvis du selv eksplicit har givet samtykke til det.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.

 

DATAANSVARLIG

Administrationschefen er dataansvarlig.

 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Hundige-Kildebrønde Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Hundige-Kildebrønde Sogns vegne:

• ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem) Skovbo data, Brandsoft, Microsoft, Sjællandske Medier, Danmarks kirkelige mediecenter, MobilePay, Kirkeministeriet, Landsforeningen af menighedsråd.    

Data behandlere i Hundige-Kildebrønde Sogn, er kirkens ansatte, samt frivillige ledere som er tilknyttet kirkens aktiviteter. Vil du vide mere, så kontakt administrationschefen.

 

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Læs mere i vores cookiepolitik på HJEMMESIDE.

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Hundige-Kildebrønde Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger kontakt administrationschefen.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig, såfremt du ønsker alle data slettet kontakt administrationschefen.

 

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 31.05.2018 af ABR